Over ons

Mar-Research is een onafhankelijk onderzoeksbureau. Aan de hand van tevredenheidsonderzoeken helpen wij organisaties te verbeteren.

Vooruitgang door onderzoek

Het is onze missie om organisaties vooruit te helpen door ondersteuning te bieden bij het nemen van beslissingen.

We creëren inzichten door onderzoeken uit te voeren. Resultaten worden geanalyseerd en gepresenteerd. Onze onderzoeken zijn erop gericht uw organisatie te ontwikkelen. Dit zie je terug in onze vragenlijsten, dashboards en rapportages.

Mar-Research Team onderzoeken

Het is onze missie om organisaties vooruit te helpen

Mar-Research - Over ons Tom en Joël

Maatwerk en betrokkenheid

Wij geloven in maatwerk. Elk onderzoek wordt zorgvuldig afgestemd op de unieke eigenschappen en doelstellingen van uw organisatie.

Onze proactieve benadering betekent dat we actief meedenken over hoe we de meest waardevolle inzichten kunnen verkrijgen.

Analyse en presentatie

Bij Mar-Research eindigt ons werk niet bij het verzamelen van gegevens. We nemen de tijd om de resultaten grondig te analyseren, waarbij we sterke punten en verbeterpunten identificeren.

Deze analyses worden vervolgens overzichtelijk gepresenteerd in dashboards en rapporten. Daarnaast lichten we de resultaten graag toe tijdens een persoonlijk gesprek.

Analyse en presentatie Mar-Research

Dit vinden wij belangrijk:

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. Ons doel is om passend onderzoek te doen, dat uw organisatie daadwerkelijk vooruit helpt. We denken proactief mee bij elke stap.

Innovativiteit

Wij maken gebruik van de nieuwste analyse- en visualisatie technieken. Hierdoor kunnen we resultaten helder en overzichtelijk presenteren.

Noorderlijke nuchterheid

Wij handelen vanuit een down-to-earth mentaliteit. Onze onderzoeken zijn gericht op de praktijk, zodat inzichten organisaties daadwerkelijk vooruit helpen.

Mar-Research


Wij denken graag mee.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.