Tevredenheidsonderzoeken

Tevredenheidsonderzoek kinderopvang

Een tevredenheidsonderzoek in de kinderopvang maakt het mogelijk de kwaliteit van kinderopvangorganisaties te monitoren. Wij zijn gespecialiseerd in het afnemen klant- en medewerkersonderzoeken.

klanttevredenheid kinderopvang

Klanttevredenheid (KTO) kinderopvang

Aan de hand van een klantonderzoek komt u erachter wat de sterke punten van uw organisatie zijn en waar de pijnpunten liggen. Meet de tevredenheid en beleving van ouders.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) kinderopvang

Een medewerkersonderzoek meet de tevredenheid en beleving van medewerkers. Aan de hand van een MTO kunt u gericht verbeteringen doorvoeren.

Voor iedere kinderopvangorganisatie een oplossing op maat

Verbeter de kwaliteit met een tevredenheidsonderzoek kinderopvang

medewerkerstevredenheid kinderopvang

Tevredenheidsonderzoek kinderopvang

De onderzoeken bieden inzicht in zowel positieve aspecten als mogelijke verbeterpunten, wat bijdraagt aan het verhogen van de tevredenheid onder zowel klanten als medewerkers. Optimaliseer uw kinderopvang met gerichte tevredenheidsonderzoeken.

Verbeter de kwaliteit aan de hand van feedback

Onze onderzoeken zijn erop gericht kinderopvangorganisaties echt vooruit te helpen. Om dit te bereiken maken we gebruik van geavanceerde analysetechnieken.

Onze vragenlijsten zijn laagdrempelig, waardoor we een hoge response kunnen behalen.

Ook tijdens de coronacrisis

Ruimte voor verbetering in de kinderopvang

Met onze ervaring en specialisatie in de kinderopvang begrijpen we de belangrijke aspecten voor kinderopvangorganisaties.

Door middel van ons uitgebreide dashboard krijgt u een gedetailleerd inzicht in gebieden waar verbeteringen wenselijk zijn, waardoor u doelgericht de tevredenheid kunt optimaliseren.

Onze aanpak is altijd op maat gemaakt, zodat het onderzoek perfect aansluit bij de unieke behoeften van uw kinderopvangorganisatie. Bovendien zijn onze gebruikte instrumenten voorzien van een ISO 27001-certificering, wat de veiligheid en betrouwbaarheid verzekert. 

Actiegerichte verbeterpunten MTO
dashboard resultaten klanttevredenheidsonderzoek
Wij denken graag mee.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte